Om bofællesskabet

Tornevangsgaarden

Om bofællesskabet

 

Beboerne på Tornevangsvej 34 A-F består af 8 voksne og 9 børn i alderen 2-19 år. Hus G er i øjeblikket til salg og tæller ikke med.

 

Vi betragter alle bofællesskabet som en unik måde at have et godt naboskab på. Vi har fællesspisning en gang om ugen, og vi nyder godt af de fællesfaciliteter, som bofællesskabet byder på. Alle bidrager til at holde fællesarealerne pæne og fælleshuset i god stand. Læs mere om de forskellige fællesaktiviteter nedenfor.

Højtider

 

Tornevangsgaarden bofællesskab har tradition for at holde nogle højtider sammen, og nogle der sker mere spontant. Til fastelavn mødes vi alle udklædte og slår katten af tønden. Nogle gange er det muligt at samles om bålet til Skt. Hans. Hvert år er bliver der pyntet juletræ, og vi har fælles julehygge i fælleshuset med lim, saks, gran mv. og varm kakao og småkager.

Bondehuset

 

Bondehuset er til fri afbenyttelse blandt beboerne. Her holder vi rigtig mange fødselsdage og familiebegivenheder. Og gæsteværelset på 1. sal kan frit bruges til overnattende gæster. Derudover har vi et billardbord og fjernsynsstue, som især de unge er glade for.

Copyright © All Rights Reserved

Fællesspisning

 

Vi skiftes til at lave mad til hinanden i vores fælles bondehus, hvor vi har fællessspisning en gang om ugen. I øjeblikket er det hver tirsdag. Det giver os en mulighed for at møde hinanden og tale i hyggelige rammer, og er i den grad med til at bevare det gode naboskab, som vi har. Der er fast besøg af 3-4 børnebørn i alderen 3-8 år, og alle børn glæder sig meget til at mødes denne ene gang om ugen. Og så plejer der jo at være dessert - det husker de gerne os voksne på!